Beoordelingen van Payal Almere

Recente recensies van Payal Almere

4 sterren na 35 reviews

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reeds twee keer iets besteld, beide keren was de wachttijd veel te lang. Het eten is heerlijk.

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is lekker en zeker een aanrader! Wat ik erg jammer vindt zijn de bezorgtijden... helaas voor de tweedekeer 2 uur moeten wachten:-( het zou fijn zijn dat klanten kunnen rekenenen op een vlotte levering. Of dat er van te voren wordt aangeven dat het zo lang duurt, dan kunnen we altijd zelf beslissen of we 2 uur willen wachten . Zelf vind ik max een uur bezorgtijd acceptabel. Ik ga in de toekomst nog één keer weer laten bezorgen.... als de bezorgtijd niet verbeterd is zijn jullie mij als klant kwijt...... zou jammer zijn Leonard Hofman

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker vers en word altijd warm bezorgd!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. We bestellen hier al sinds 2005 met regelmaat en het is altijd goed (en onze standaard is hoog!!).

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent!

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk maar het eten wordt helaas altijd te laat bezorgd.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals gewoonlijk voortreffelijk. De bezorging is helaas, zoals vaker, erg laat. Dat mag echt wel verbeterd worden.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten zoals altijd. Goede service. Echt een aanrader om Indiaas te eten.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam iets later dan afgesproken. Maar het eten was in woord voortreffelijk. Dankjewel voor het aangepast menu. Tot de volgende keer.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakjes zijn kleine geworden Ik wil best meer betalen voor eten met smaak en het aflevering was goed binnen de tijd gens en zoals altijd top kwaliteit. Ik had gedacht dat ik twee/drie dagen mee zou kunnen eten. Te duur voor de kleinere bakjes, helaas

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk like always!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en heerlijk eten!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Today we ordered 5th time online. N we were disappointed. Mango lassi which used be my favorite drink..today was of very substandard.. I had to throw it.. Disappointed ?

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het eten was heerlijk !!

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer goed zoals altijd. We hadden rond 17:00 besteld en werden kort daarna opgebeld dat het druk was en dat het eten om 18:30 zou worden gebracht. Dit werd uiteindelijk drie kwartier later (19:15). Dit was het enige minpuntje (maar we hadden al gerekend op langer wachten) - het eten was van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en authentieke gerechten. Vriendelijke bediening en afhaal wordt altijd op tijd geleverd.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en voor een zondag snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel laat bezorgde Geen gratis drank daarbij Was als altijd heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim 3 kwartier te laat bezorgd

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delicious food n nicely packed!! ?

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd we komen al 20 jaar denk ik.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger is zoals altijd erg vriendelijk en het eten is overheerlijk!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is elke keer weer heerlijk, wat wel opvalt is dat het de ene keer een grotere portie is als de andere keer, maar de kwaliteit van het eten is elke keer weer even goed! Af en toe lang wachten tot bezorging er is, maar als je dat weet kan je er rekening mee houden van te voren. Top restaurant!!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten met goede prijs kwaliteit verhouding, beetje lange wachttijd voor bezorging.

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Snelle bezorging.